• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 14:31

کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

در نشست مردادماه کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، گزارشی از اهم چالش‌های این کمیته ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، جلسه مردادماه کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار، یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ با حضور دکتر طاهر معاون درمان مجتمع، مهندس احد اکرمی مدیر خدمات پشتیبانی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، حسن رحیمی مدیر منابع انسانی، مهندس علیرضا شیری مدیر اجرایی معاونت امور دانشگاهی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه، مصوبات جلسه قبل پیگیری و در ادامه در خصوص اهم چالش‌های بازدید بهداشت حرفه ای از تاسیسات ساختمان ولیعصر(عج) و نواقص تانک‌های ازت موجود در اتاق عمل ولیعصر(عج) گزارشی ارائه شد که مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت.
در نهایت گزارشی از حوادث ناشی از کار در سه ماه سوم ۱۴۰۳ ارائه شد.

• گروه خبری : ویژه دانشگاه,کمیته ها